Categorieën
Geen categorie

Mortal Kombat 11 | PS4

Mortal Kombat 11 logo

Zo, deel 11 van Mortal Kombat is alweer een tijdje uit… Maar deze week heb ik het spel weer eens aan geslingerd. En het blijkt maar weer dat ik het toch niet echt kan loslaten.

Rond deze tijd, rond 2020, moet het spel ook op de PS5 uitkomen en zijn de laad tijden flink verbeterd… Ja duh!

Wat zit er belachelijk veel in dit spel. Je kunt echt elke poep en scheet aanpassen. Elk karakter heeft een drie attributen die je kunt upgraden. Bijvoorbeeld 1 karakter heeft meer dan 30 verschillende wapens die allemaal afzonderlijk kunnen worden ge-leveld.

Dit zorgt ervoor dat je de hele tijd items unlocked en vindt dit het spel heen op allerlei verschillende plekken. Hiermee kun je dan ook de dagelijks al je karakters aanpassen aan extra punten die je spaart voor meer items, is met geld, of meer leven. Dat zijn verschillende voorbeelden van de extra’s die je in je items kunt stoppen. En dat naast alle uiterlijke aanpassingen.

De trophies zijn redelijk goed te doen. 250 potjes online spelen, of je nu wint of niet, is een stuk leuker dan zoals in deel 9… Win 10 keer achter elkaar zonder te verliezen! Verder is het niet heel moeilijk om deze op platinum te halen, kost uiteraard best wat tijd en er zijn wat tijdrovende trophies bij, maar al met al prima te doen.

Er is ook zoiets als met z’n drieën en tegenstander verslaan. Nog zo’n prachtige optie waar ik niet helemaal het nut van zie, maar goed… Je schijnt een trophy te krijgen als je een potje met drie spelers start, je hoeft het niet te winnen of af te maken, alleen maar starten is voldoende… Net getest, er kwam 1 speler in de groep en dan ben je dus niet met z’n drieën en dus geen trophy… Wat een gedoe 🙁

Het kan nooit zo erg zijn als Mortal Kombat kart 🙂 die is te vinden op de PlayStation 2 in Mortal Kombat Armageddon…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *