Categorieën
Geen categorie

Batocera BIN bestanden voor PlayStation.

WinBin2ISO scherm.

Alle oude psx spelen mogen in de afvalbak. Althans, als ze het doen op de emulator. Dus testen al die oude spellen en als het werkt gaat het schijfje regelrecht de prullenbak in. Tijd voor de nieuwe tijd!

Het is dus tijd om de BIN bestanden te converteren naar ISO omdat bij de genoemde BIN bestanden geen CUE bestanden aanwezig waren. Zonder deze CUE bestanden werkt het spel niet op de emulator binnen Batocera.

Zo zijn er dus meerdere BIN bestanden omgezet met de tool WinBin2Iso. De tool is hier te vinden. De reden dat ik deze tool getest heb is omdat het een gratis tool is en het is nog portable ook! Dat betekend dat je NIETS hoeft te installeren, gewoon downloaden, uitpakken en draaien. Wel heb ik de SHA256 hash vergeleken met die van de website. Die kwam overeen. Dit geeft aan dat het bestand onderweg niet is aangepast door een script o.i.d.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *