Super Mario Bros. 35

Na 35 jaar met 35 spelers een soort battle royale Mario Bros spelen. En het werkt!

Het is ontzettend leuk om te doen. Uitdaging genoeg, nooit hetzelfde want je krijgt allerlei tegenstanders aan de hand van hoe goed de andere spelers het doen.

Je gaat levels omhoog, het volgende level door krijgt lijkt redelijk willekeurig. Je kunt items gebruiken wanneer het je uitkomt. Je kunt snel door het level heen schieten, maar dan krijg je weer minder tijd omdat je weinig tegenstanders kapot springt… Keuzes keuzes keuzes… Maar wel heel vermakelijke keuzes!

En het mooiste is, het is gratis! Downloaden en gaan. Top, bedankt Nintendo! Leuke verjaardags verrassing. Ik weet niet niet zeker, naar ik dacht gelezen te hebben dat je dit spel maar tijdelijk kan spelen… Dus misschien is het spel volgend jaar niet meer te spelen. Zou zonde zijn, maar ergens wel logisch aangezien Mario dan 36 wordt 🙂

Dus, heb je een Nintendo switch dan moet je dit spel zeker proberen. Je hebt een switch niet omdat je moet Kombat wilt spelen, die heb je voor Mario spellen, lijkt me! Have fun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *