Captain N and the new Super Mario World | TV Show | 1991

Captain N and the new Super Mario World

Deze tv show was vroeger een reden om thuis te blijven en lekker te gaan zitten kijken! Nu voegt het helemaal niets meer toe.

Ik heb het ene seizoen nu net gekeken, maar ik kan er niets van maken. Het is gewoon te ver gezocht en de verhalen zijn niet boeiend. Mario 3 tv show is dan nog iets leuker. Het alleen al zijn in dino land is al raar.

De muziekjes en geluidjes maken het leuk omdat het aangeeft dat het over het spel gaat, maar ik vind het gewoon niet leuk meer. Misschien is het de leeftijd šŸ™‚

Mario moet gewoon gespeeld worden en niet als tv show of als film worden uitgebracht. Al vraag ik me af hoe dat nu zou gaan met al die computer animaties. Volgens mij kun je er nu wel echt iets van maken wat echt lijkt op het betreffende spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *