Dragon Ball GT

Dragon Ball GT

Omschrijving eerste paar afleveringen…

In het begin van de serie wordt Goku  door de draak Shenlon weer tot een kind gemaakt. Die wens kwam van Pilaf… Gedaan met de dragon balls, maar dit keer hebben ze zwarte sterren. Shenlon is ook rood en blijkbaar dus sterker!

Doordat het zwarte sterren zijn in de draken ballen moeten de ballen gevonden worden binnen een jaar omdat anders de planeet ontploft! Dus gaan onze helden op weg, dit keer zijn de zeven ballen verspreid over het hele heelal!

Goku pan en Trunks storten neer op planeet Imegga waar ze voor alles, maar dan ook werkelijk alles flink veel geld moeten betalen. Hun dragon radar en ruimte schip wordt ingenomen…

Goku en de gang gaan hun ruimte schip terug halen. Daar zijn de slechterikken het niet mee eens en zetten onze vrienden op posters zodat iedereen weet dat ze gezocht worden.

Nu ze gezocht worden komen ze per ongeluk terecht bij een oud stel die hen hun laatste eten geeft. Goku, Pan en Trunks gaan naar Don Kia om hem een lesje te leren. Goku neemt het op tegen Redjic…

Op een planeet vol met reuzen komen ze bij de eerste dragon Ball. Deze moet uit een kies gehaald worden! Haha. De robot wordt vanaf deze aflevering Gill genoemd. Op weg naar de volgende bal!

Volgende bal op de volgende planeet zit vast aan een soort ketting van een vrouw die opgeofferd gaat worden aan een groot beest die aardbevingen veroorzaakt. De bal in ruil voor het verslaan van het beest… Als dat maar goed gaat πŸ™‚ wel erg clichΓ© allemaal!

Goku en de gang gaan achter het grote beest aan. Trunks doet zich voor als bruid πŸ‘°. In de grot knippen ze zijn voelspriet af en geven ze hem hele sterke sake. Als ze de bal krijgen voor het verslaan, raken ze heb meteen weer kwijt!

Onze vrienden worden naar een planeet gelokt. Daar raken ze verdwaald en komen er hele grote rupsen/wormen achter ze aan…

Dansen en aanvallen πŸ™‚ het schip waar giru en pan in zitten en aan het zoeken zijn naar de dragon Ball vliegt weg naar de thuis planeet.Pan gaat achter de dragon Ball aan, samen met giru. Maar ze wordt een pop. De zweep is de bad Guy. Ook weer lekker ver gezocht zeg.

De zweep is nu zijn echte vorm geworden en begint met aanvallen.

GT of Z?

Oh man, deze serie kan mij niet echt boeien. Wat een verschil met DBZ! Wat ik mis, is de toffe tegenstanders. Dit is allemaal zo dom. Een zweep, en baby robot πŸ€–. Als je de bekenden uit deze serie zou vervangen met andere karakters, zou je het dan ook kijken? Nee, dat denk ik niet… Dan zou het gewoon een vage tekenfilm zijn. Dat is het nu ook, maar het zijn toch de bekende karakters die het leuk zouden moeten houden. Nee, het wordt nu meer een “moeten” dan willen kijken πŸ™

Seizoen 2

Super Vegeta-Baby

In dit seizoen gaat het om een baby die anderen kan overnemen. Als hij dat doet legt hij eieren in dat betreffende lichaam. Wie bedenkt dit??? En als die eieren in een lichaam zien heeft deze baby controle over dat lichaam… Goed, nu baby in Vegeta zit op de aarde wordt het wel heel bijzonder. Maar het gaat nu weer in een grote vijand die alles en iedereen aan puin poeier wil stampen. Dat kennen we weer van dragon Ball Z. En hoe sloom het ook allemaal gaat, het is exact hetzelfde concept… Maar het werkt. Ik vind het weer leuker πŸ™‚

Goku, super sayajin 4

Ergens tegen het einde gaan de ballen stuk omdat ze te vaak door Goku en consorten gebruikt zijn. En dan komen er evil bad guys uit. Echt, die Japanners waren niet goed toen ze dit bedachten πŸ™‚ maar het einde van deze GT serie is in zicht. Fijne wordt ook super sayajin 4. Dan is ie wel weer groot gelukkig, want de hele tijd baby Goku is ook niet echt grappig meer. Hij is ook nog eens de opa van Pan (betekend brood 🍞).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *