Black Mirror | Nosedive

De omschrijving zoals het op Netflix te lezen is, is goed. Maar het verklapt ook best wel veel… Spoiler?

Een prachtige aflevering, geeft des te meer aan waarom ik minimaal met Social media bezig ben. Als ik zo zie in deze aflevering dat Social media mogelijk nog veel meer gaat betekenen voor mensen, met scores enzo dan wil ik er ook nog minder mee te maken hebben!

Dan heb ik natuurlijk een website waar ik dit op schrijf. Vanaf deze website kun je dan ook het bericht delen op Social media… Maar daar is het naar mijn idee ook voor bedoeld. Dat mensen elkaar punten gaan geven aan de hand van een ontmoeting van 1 minuutje… Tsja.

Een typisch Amerikaanse stijl aflevering met veel “mooie mensen” die elkaar allemaal een spreekwoordelijke veer in hun reet steken, in dit geval doen ze dat met een score op de persoon zelf. Prachtig om te zien, maar niets voor mij in het echt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *