Mortal Kombat Legacy | web TV show

Mortal Kombat Legacy

Ik weet niet zo goed waarom ik deze serie nog niet gekeken had. Maar vandaag de 2 seizoenen gezien. Viel me alles mee 🙂

Het bijzondere verhaal van Mortal Kombat is al tientallen keren op verschillende manieren verteld. Met een spel, uiteraard, maar ook in strips, films en series. En in 2011 en 2013 dus in een web series.

Best leuk gedaan door Kevin Tancharoen en zijn collega’s. Het spel te ondertussen al bijna 30 jaar oud en nog steeds vind ik het leuk om te spelen af en toe een dit soort series kijken blijft toch wel weer grappig.

Zelf heb ik eea opgenomen van oude spellen, maar ook alle fatalities achter elkaar gezet in een video tien deel 9 uitkwam. Leuk om te doen. Deze series zijn ook gemaakt rond die tijd dat Mortal Kombat overgenomen werd van midway naar Warner Bros. Wat een verademing is geweest. Meestal ben ik niet zo’n fan van overnames, maar voor deze franchise zeer zeker wel. Kuch kuch, Westwood, electronic arts … Bleh!

Dus, mocht je deze serie nog niet gezien hebben en Mortal Kombat vind je leuk. Zeker een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *