Black Mirror | Netflix

Een Netflix serie met losse verschillende afleveringen. Ergens vind ik het wat weergeven van The Twilight Zone, maar dan met meer van de invloed van de huidige technieken omtrent mobiele telefoons en Social media.

Be Right Back gekeken, weer zo’n bijzondere situatie waar je mogelijk in de toekomst mee te maken zou kunnen krijgen. Je man overlijdt en je krijgt de keuze om hem ‘terug’ te krijgen op basis van zijn mails, video’s, foto’s en Social media berichten. Dat kan natuurlijk nooit goed gaan 🙂

“Hated in the nation” gaat over een hashtag die gebruikt wordt als een soort spel. Degene die de hashtag het vaakst voor zijn of haar naam heeft staan wordt afgemaakt.

Een aflevering over het over druk uitvoeren van opdrachten dit een onbekende. De jongen in de aflevering doet aan zelf bevrediging en dat wordt gefilmd doordat er malware op zijn computer staat. Vervolgens moet hij onder druk allerlei opdrachten uitvoeren tegen zijn wil in… Anders laten ze zijn video zien aan zijn hele contacten lijst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *