Dragon Ball Z | TV show

Dragon Ball Z Saya Jins

Lang, lang geleden in de jaren 80 was daar dragon Ball. Best een leuke Japanse anime serie.

Na dragon Ball kwam het vervolg dragon Ball Z. Nu heeft hoofdrol speler Goku en zoontje Gohan. De 291 afleveringen heb ik nooit helemaal afgekeken. In 2020 toch maar gedaan tijdens deze crisis moesten we toch meer binnen blijven, goede reden 🙂

In 2020 toch maar een poging gedaan en nu toch al bijna 200 afleveringen gekeken.

Zo, nu op 219. Seizoen 8 aflevering 1. Lekker vechten, Gohan zonder zonnebril 🙂 gohan zijn kracht wordt gestolen door spopovich. Ze gaan weg met zijn energie en brengen het naar madoshi babidi. Die gaan we straks leren kennen.

220 we zien babidi en de demonen koning dabura. Allemaal gemenerikken 🙂 yuma en spopovich worden weggewerkt …

232 Zo, Vegeta is evil geworden. Goku moet nog met Vegeta knokken en de kids zijn onderweg om majin buu te bekijken. Die moet er nu wel zo uitkomen ,uit zijn bal… Vet vaag allemaal. Vegeta heeft ondertussen een paar honderd toeschouwers bij het tenkaichi tournooi weggevaagd. Lekker bezig kerel. Piccolo en kuririn zijn nog van steen. Schiet lekker op met die twee. 🙂

254 Majin Boo is nu redelijk naïef, aardig en normaal aan het worden. Alleen loopt de boosheid zo op dat er een tweede Majin Boo uit die boosheid ontstaat. Dat komt door twee kogels die afgevuurd worden op een hondje en op Mr. Satan. Hercule in de Engelse versie…

255 Naïeve Majin Boo gaat vechten tegen de slechte Majin Boo. Hey einde van dragon Ball Z zit er zo aan te komen. Volgens de Amerikaanse telling zitten we nu op seizoen 9, maar in Japan tellen ze gewoon alle afleveringen door.

Majin Boo maakt bijna iedereen op de wereld dood. Gohan merkt dat de ‘trainng’ werkt. Goten en Trunks slapen lekker door 🙂

265 Majin Boo absorbeert gotenks zijn kracht en piccolo zijn hersenen. Nu is Majin Boo weer anders. Nu heeft hij een soort jasje aan. Haha, zit er niet uit 🙂 hij heeft ook een smallere kop gekregen en een andere stem. Hij is nu super sterk! Gohan gaat het nog moeilijk krijgen. Wat gaat er nu gebeuren om de wereld te redden. Goku kan niets doen, hij is dood 🙂

266 Zo hey Gohan is geen partij meer voor Majin Boo nu hij geüpgraded is. Gelukkig komt Goku terug tot leven omdat kaioshin sama zijn leven ruilt en krijgt hij mooie oorbellen om fusion te kunnen doen zonder dat rare dansje. We zien dat in een volgende aflevering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *