HayDay

Ooit was er eens een tijd dat ik het spelletje HayDay speelde. Nadat ik bij level 50 dacht, waarom speel ik dit eigenlijk, ben ik gestopt.

Nu was ik laatst weer gaan spelen, maar ik had mijn HayDay voortgang opgeslagen met Facebook 🙁 Dat Facebook had ik ondertussen al niet meer, verwijderd…

Met het nieuwe Supercell ID kun je je voortgang nu ook bij Supercell opslaan en ben je niet meer afhankelijk van je lokale opslag en niet van Facebook. Leuke setting! Maar die setting was er een paar jaar geleden nog niet.

Zojuist getracht om de boel weer terug te krijgen en ik kwam de volgende hobbels tegen.

1, maak een account aan op Facebook met hetzelfde e-mail adres als je daarvoor had.

2. Koppel HayDay aan dat Facebook account door in te loggen op Facebook vanuit HayDay.

3. Dat inloggen gaat niet direct lukken. Facebook verplicht je om een uur te wachten voordat je je nieuwe account aan applicaties kan koppelen!

4. Uurtje wachten 🙂

5. Kan ik pas over een uur schrijven!

6. Uurtje later getest of ik mijn savegame weer terug zou krijgen en … nee, dat wordt hem niet. Ik dacht misschien zit de savegame bij Supercell, maar nee. Het staat echt in het Facebook profiel / account. Dus dat wordt hem niet 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *